- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 28 June 2015
Ingrediënten
Kluitsla of andere sla
1 paprika (geroosterd)
6 stuks kleine trostomaten
40 gram pasta (farfalle)
1 kleine maisblikje
Basilicum
Kippendijenvlees
olijfolie
Salademix tuinkruiden
Natuurazijn
Zout
Bereidingswijze:
Maak een mengsel van specerijen. Komijn, kurkuma, gemberpoeder en paprikapoeder, zout en olijfolie. Hiermee de kip marineren en grillen in een grilpan of bakken in de oven.
Was de paprika en gril het op het gasfornuis totdat het vel zwart geblakerd is. De paprika wat laten afkoelen, daarna het zwart geblakerd vel verwijderen. Het vruchtvlees in stukjes of reepjes snijden.
Bereid ondertussen de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. Spoel de pasta in een vergiet onder koud water af. Vermeng de pasta in een kom en breng het op smaak met zout en een beetje olie en salademix tuinkruiden. De pasta is nog een beetje warm, de smaken trekken dan goed samen in de pasta.
Was de overige groente en snijd dit naar wens. Maak de dressing op basis van natuurazijn en salademix tuinkruiden en een snufje zout.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.