- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 10 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 25 June 2015
- 50 gram
- Quinoa
Ingrediënten
Kluitsla of andere sla
halve paprika
6 stuks kleine trostomaten
halve venkel
1 kleine ui
50 gram quinoa
6 stuks snijbonen
1 kleine maisblikje
Basilicum
2 stuks Tilapia filet
1 et olijfolie
Salademix tuinkruiden
Natuurazijn
Zout
Bereidingswijze:
Maak een mengsel van specerijen. Komijn, kurkuma, gemberpoeder en paprikapoeder, zout en olijfolie. Hiermee de tilapia filet bestrijken en grillen in een grilpan of bakken in de oven.
Bereid ondertussen de quinoa zoals op de verpakking staat aangegeven.
Was en snijdt de snijbonen in kleine stukken en kook dit in water voor een paar minuten tot ze beetgaar zijn. Bak de ui in olijfolie en voeg de venkel toe en roerbak enkele minuten tot de venkel beetgaar is. Breng op smaak met zout. Was de overige groente en snijd dit naar wens.
Maak de dressing op basis van natuurazijn en salademix tuinkruiden en een snufje zout.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.