1.) Oven voorverwarmen en eieren, suiker, melk en olie mixen
2) Bakpoeder, vanillesuiker en cacao erbij en mixen
3) Voor dat je de meel erbij doet pak je 1 theeglas uit het beslag en dit leg je opzij (heb je na het bakken nodig)
4) Meel erbij en mixen
5.) Bakvorm van ong. 26 - 30 cm bekleden met bakpapier (of invetten met boter en meel) en cake afbakken op ong. 155 graden (je kent je eigen oven het best)
6) Als de cake gaar is prik je met een sateprikker kleine gaatjes over de hele cake en giet je vervolgens het glas beslag die je apart had gehouden er over heen. zorg ervoor dat de hele cake bedekt is met het beslag
7) laat de cake vervolgens afkoelen. Wanneer de cake is afgekoeld haal je deze uit de vorm en garneer je de cake naar wens, bijv. kokos, geroosterde amandelschaafsel, witte chocoladevlokken etc.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.