- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 22 June 2015
Voor minder stuks het recept halveren of kwart gebruiken. Alleen de bakpoeder blijft zoals die is.
Click to rate this post!
[Total: 27 Average: 3]
- 1.) Eigeel en suiker mengen (gewoon met je handen)
- 2.) Boter en bakpoeder erbij en weer mengen
- 3.) Maizena erbij en weer goed mengen/kneden
- 4.) Kleine balletjes ter grote van een knikker rollen en op een bakplaat leggen (wat afstand bewaren want ze koekjes worden groter)
- 5.) Als de koekjes gaar (beetje bruinig) zijn even laten afkoelen
- 6.) Chocoladepasta met beetje olie smelten en cornflakes grof malen
- 7.) Koekjes in chocolade rollen en vervolgens in de kokos of cornflakes (Voor witte chocoladepasta cocos gebruiken en voor melk chocolade cornflakes gebruiken)
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.