Verwarm de oven voor op 170° C. Vet een vorm in van ca. 20 x 30 cm en bekleed met bakpapier.
Smelt de chocolade au bain marie. Zet opzij en laat een beetje afkoelen.
Klop de boter en 250 gram van de basterdsuiker met de mixer tot het bleek en romig is, voeg dan 3 eieren één voor één toe en klop goed na iedere toevoeging. Vouw de chocolade en dan de bloem in het mengsel. Spreid driekwart van het mengsel uit in de vorm.
Klop in een andere kom de roomkaas, de resterende suiker, de 2 eieren en het vanille-extract tot een gladde massa. Spreid uit over de chocolade basis.
Verdeel de rest van het chocolade mengsel over de roomkaaslaag en breng met een vork of een mes een marmerpatroon aan. Leg de frambozen op de laag en druk een beetje aan. Bak de brownies 40 - 45 minuten in de oven.
Laat afkoelen en snijd in vierkante stukken en serveer.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.