- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 40 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 20 June 2015
- 1 stuks
- INGREDIËNTEN BROWNIE
- 140 gram
- pure chocolade in stukjes
- 50 gram
- ongezouten boter
- 50 gram
- bruine bastardsuiker
- 1 stuks
- eieren
- 35 gram
- bloem
- 1 stuks
- INGREDIËNTEN BOTER CAKEx
- 120 gram
- ongezouten boter
- 100 gram
- Suiker
- 2 stuks
- eieren
- 120 gram
- bloem
- 2 gram
- bakpoeder
- 50 mililiter
- melk
De recepten zijn oorspronkelijk niet van mijzelf, sorry als er iets afwijkt (voorbereidingstijd, baktijd, aantal personen).
Let op: de baktijd is de totaal tijd. Je moet deze cake twee keer in de oven doen. Zie instructies.
Click to rate this post!
[Total: 17 Average: 3.1]
- Doe bakpapier in een rechthoekige cakevorm. Laat de zijkanten wat hoger zodat je de cake makkelijk eruit kan tillen. En verwarm de oven voor op 180 graden.
- Voor de brownie: smelt de chocolade en de boter au bain marie en laat deze een beetje afkoelen. Roer dan d'r bruine suiker erdoor heen. Doe de ei erin en mix goed. Zeef dan de bloem erbij en mix dan tot een mooi beslag.
- Giet deze in de vorm en stop het in de oven voor 15 min.
- Voor de botercake; mix d'r boter en de suiker tot een romige massa. Doe de eieren er 1 voor 1 bij en mix goed. Zeef dan de bloem erbij en die de bakpoeder erin.
- . Mix goed en giet dan de melk erbij en mix tot een mooi beslag.
- Giet het over de brownie heen en stop het in de oven voor 25-30 min op 160 graden
- Doe de saté prikker test, steek dus een saté prikker midden in de cake, komt ie er droog uit kan je de cake eruit halen.
- Laat de cake goed afkoelen en haal hem dan uit de vorm.
- Snijd de cake in gelijke plakjes en klaar!
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.