- Preparation time
- 60 mins
- Cooking time
- 60 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 3 September 2020
3 kl Tomaten
2 uien
7 teentjes knoflook
1 courgette
4 stangen selderij
2 chilipepers optioneel .
1 bosje koriander
3 el gemberpoeder
2 el kurkuma
3 el paprikapoeder..
2 el azijn
2 el suiker
5 el olijfolie
Zeezout na smaak..
Doe de tomaten goed wassen in een grote tuil..voeg wat backing soda en azijn aan toe.
Doe de tomaten aan de dikke bovenkant insnijden..( alleen het vel)
Daarna kook je water en giet het over de tomaten tot ze onder staan.
Laat ze een paar minuten in het hete water staan.
Schrik ze af met koud water..
Je kunt het velletje zo eraf trekken..
Je kunt de tomaten in de blender pureren ..
Fruit in een grote pan het olijfolie de uien,knoflook aan..
Doe eerst groenten fijn hakken en doe ze mee fruiten..
De tomaten en de specerijen erbij voegen en omroeren ..laat dit 1 uur op klein vuur koken..
Je kunt het nu heet in steriele potjes vullen en wecken..
Voor info wecken volg de tabellen op weck online..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.