- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 50 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 26 August 2019
350 gram bloem…
200 gr suiker …
150 gr yoghurt…
150 gr olie …
4 eieren..
1 pakje bakpoeder..
1 el vanille suiker..(homemade)
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en klop een mooie gladde beslag…
Vet je bakvorm in en bak de cake in de voorverwarmde oven op 180 graden 50 minuten..
Beleg..
800 gr aardbeien ..
300 gr yoghurt..
1 pakje slagroomfix
3 el fijne suiker..
voor de vulling de aardbeien in plakjes snijden ..
klop de yoghurt met de suiker en de slagroomfix op en zet deze voor 15 minuten in de koeling..
als de cake is afgekoeld door midden snijden…
Doe eerst een laag aardbeien jam op de bodem strijken en daarna een laag van de yoghurt crème ..
leg nu de aardbeien plakjes erop ..
doe de andere helft van de vake erop ..
bestrijk ook deze met een kaag jam en zet dan de hele aardbeien erop..
maak een papje met 5 el van de homemade aardbeien jam ,
6 el water..
1 el suiker..
1 el maizena..
kook dit op en verdeel het over de aardbeien…
laat dit aardbeien taartje 10 minuten in koeling rusten en geniet ervan ?
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.