- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 1 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Voorgrecht
- Posted by
- Posted on
- 25 July 2019
2 bosjes peterselie
100 ml Arganolie
50 gram rauwe en ongezouten pinda’s..
Zeezout ..na eigen smaak..
Chili vlokken..na eigen smaak..
Spoel de peterselie goed af onder de kraan..(of maak een badje met soda en zout)en leg de peterselie voor een paar minuutjes erin .. spoel daarna de peterselie even goed af..(niet nodig als deze uit je eigen tuin komt)
Draai de peterselie door de sla centrifuge en hak alles fijn in de hakmolen..
Hak de pinda’s ook hee fijn..
Voeg nu alles bij elkaar in de blender en maak een smeuïge tapenade..
Bewaar deze tapenade in een steriele potje in de koelkast..
Zorg wel dat altijd een laagje olie op de tapenade zit.. dit voorkomt dat zich schimmel bilden ..
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3.8]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.