Peterselie tapenade

Preparation time
10 mins
Cooking time
1 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Voorgrecht
Posted by
Posted on
Peterselie tapenade

2 bosjes peterselie

100 ml Arganolie

50 gram rauwe en ongezouten pinda’s..

Zeezout ..na eigen smaak..

Chili vlokken..na eigen smaak..

 

Spoel de peterselie goed af onder de kraan..(of maak een badje met soda en zout)en leg de peterselie voor een paar minuutjes erin .. spoel daarna de peterselie even goed af..(niet nodig als deze uit je eigen tuin komt)

Draai de peterselie door de sla centrifuge en hak alles fijn in de hakmolen..

Hak de pinda’s ook  hee fijn..

Voeg nu alles bij elkaar in de blender en maak een smeuïge tapenade..

Bewaar deze tapenade in een steriele potje in de koelkast..

Zorg wel dat altijd een laagje olie op de tapenade zit.. dit voorkomt dat zich schimmel bilden ..

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3.8]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!