- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 60 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 29 June 2019
Voor de bodem;
20 lange vingers ( de kleine)
3 el roomboter..
500 gr kwark vol
500 gr kwark mager
3 eieren..
De rasp van 1 bio citroen..
120 gr suiker..
1 pakje bakpoeder..
6 el maizena..
2 el roomboter..
Topping .,
1 mango gepureerd..
2 nectarines gepureerd..
Plantaardige gelatine ..
Doe de lange vingers met de boter in de blender en mix alles tot een plakkerige massa..
Verdeel dit in de bakvorm en druk het met de achterkant van de lepel goed aan…
Klop de ingrediënten op voor het kwark beslag..
Vet de rand van de vorm goed..
giet de beslag in de vorm..
Bak de kwarktaart 1 uur op 200 graden ..
Schil en snijd de mango in stukjes …
Pureer de mango en doe de sap van 1 citroen erbij..
Gebruik plantaardig
Geleer middel en verwerk dit zoals aan gegeven op de verpakking..
Zet het daarna in de koelkast en roer het af en toe om..
Laat de kwarktaart afkoelen..
Roer het mango mengsel nog eens goed door verdeel het op de kwarktaart.,
Zet de kwarktaart nu voor 2 uur in de koeling..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.