- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 5 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 2 June 2019
75 gr griesmeel..
25 gr maizena..
1 liter melk..
1 snufje zout..
65 gr suiker..
2 el homemade citroenensiroop ..
De rasp van 1/2 bio citroen..
1 ei..
2 el roomboter..
Neem 500 ml van de melk apart..
Roer daar de maizena, griesmeel zout, suiker citroenen rasp en siroop doorheen..
Klop dit goed op..
Breng de rest van de melk aan de kook..
Roer daar het mix doorheen en laat dit langzaam en roerend opkoken..
Haal de pan van het vuur en roer de boter doorheen..
Klop het goed op zo dat het een gladde pudding wordt.,
Spoel de vorm of schaal uit met koud water..
Vul de griesmeelpudding in en laat het afgedekt afkoelen..
zet het daarna in de koelkast voor een 1/2 uurtje..
Serveer fruit en/of fruitsaus erbij
En werk de pudding af met hazelnoten krokant..
Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 3.7]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.