- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 10 December 2018
250 gr kleine macaroni
200 gr kalfsgehakt..
1 grote ui
3 t knoflook
Olijfolie
3el Tomatenpuree homemade..
200 ml Tomaten groente saus homemade..
Zeezout
Peper uit de molen
Warm water alleen als nodig..
Verhit de pan en doe de olie erbij..
Bak het gehakt goed aan …
De ui en knoflook fijn hakken en bij het gehakt geven ..
Laat dit even opbakken..
Doe nu 3 el tomatenpuree erbij..
Roer het goed door het gehakt en wacht tot de puree wat donkerder wordt van kleur..
Giet nu de tomaten/ groentesaus erbij en zet het vuur laag..
Laat dit even 10 minuten verder koken.. breng het verder op smaak met zout en peper ..
Het recept van de homemade tomatensaus vind je op onze site..
Kook in ruim water met zout de macaroni…
Giet deze af en meng ze onder de saus…
Doe nog wat extra olijf erbij en laat alles 10 minuten rusten zodat de saus goed is opgenomen in de pasta..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.