- Preparation time
- 30 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 8 September 2018
2 rode paprika
2 gele paprika
2 groene paprika (neem alle kleuren die je lekker vind)
2 kleine courgettes
2 dunne komkommer
Wortels in plakjes
2 witte uien
1/2 bosje dille
3el Zout, mosterdzaad, korianderzaad, peperkorrels,
Laurierblad,jeneverbessen..
(De hoeveelheid zaadjes is na eigen smaak)
1/2 liter kruidenazijn
1/2 liter appelazijn
2,5 liter water
5 el suiker
Was de groentes goed en snijd ze met de mandoline in plakjes en/of ringen..
Kook de azijn met het water op en voeg het zout en de suiker aan toe..
Laat het wat afkoelen en proef het mengsel of het de juiste smaak heeft..
steriliseer de potjes en de deksels ..
Verhit alvast de inmaak ketel met ruim water op 90 graden..
Schicht de groenten in de potjes
(Ik begin met dille en uienringen ..
Doe de specerijen erbij en vul het geheel op met het azijn mengsel..
Sluit de potjes af en zet ze in de ketel..
weck de zoet/zure groentes 30 minuten
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.