Pizza Margarita

Preparation time
130 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
2 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Pizza  Margarita

 

250 gr bio spelt bloem

175 ml lauwwarm water

1  zout

1/2 pakje gist

Doe alle 4 ingrediënten in de kom van de kneedmachine en kneed 7 minuten een zachte  deeg… de deeg moet helemaal loskomen van de kom …

Dek de deeg af met folie en laat deze  2 uur rijzen ..,

Vet je vorm in en verwarm de oven op 220 graden …25 minuten

Leg de deeg op de bakplaat/vorm en vet je handen in met olijfolie .. druk nu zachtjes de pizza in de vorm … doe de beleg na wens erop …

zoals buffel mozzarella en parmezaan

Homemade tomatensaus met oregano

of bassilicum ..

 

 

 

 

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 2]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!