- Preparation time
- 130 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 10 March 2018
250 gr bio spelt bloem
175 ml lauwwarm water
1 zout
1/2 pakje gist
Doe alle 4 ingrediënten in de kom van de kneedmachine en kneed 7 minuten een zachte deeg… de deeg moet helemaal loskomen van de kom …
Dek de deeg af met folie en laat deze 2 uur rijzen ..,
Vet je vorm in en verwarm de oven op 220 graden …25 minuten
Leg de deeg op de bakplaat/vorm en vet je handen in met olijfolie .. druk nu zachtjes de pizza in de vorm … doe de beleg na wens erop …
zoals buffel mozzarella en parmezaan
Homemade tomatensaus met oregano
of bassilicum ..
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.