Hartige pannenkoek taart

Preparation time
30 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
4 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Hartige pannenkoek taart

Ingrediënten voor ongv. 15 pannenkoeken/flensjes

Het is er eigenlijk tussenin.
Niet de dikte van n pannenkoek en ook niet zo dun als flensje.

245gr meel
65 gr witte basterdsuiker
660 gr melk
4 eieren
1 vanillestokje
Scheutje zonnebloemolie
Ongv 70 gr geklaarde roomboter
Snufje zout

Bereiding;

Eieren mengen met de melk.
Vanillestokje open snijden en leeg schrapen en bij de melk voegen.
Mix de suiker en gezeefde meel en snufje zout met n scheutje zonnebloemolie

Verwarm de boter en schep het schuim eraf zodat de boter helder blijft.

Bak de pannenkoek op middenhoog vuur .

Nu de vullingen.

De pannenkoeken goed laten afkoelen.
Mijn vulling.

Laag 1. Pesto – geraspte kaas
Laag 2. Roomkaas – kidney bonen en mais
Laag 3. Pesto – geraspte kaas
Laag 4. Roomkaas – komkommer
Laag 5. Tom puree – rode ui
Laag 6. Roomkaas – olijven
Laag 7. Pesto geraspte kaas
Laag 8. Roomkaas – Gebakken gekruide champignons
Laag 9. Pesto – geraspte kaas
Laag 10. Roomkaas – komkommer
Laatste bovenste laag…roomkaas – ijsbergsla citroen tomaat en wat kruiden.

Druk na elke laag voorzichtig de pannenkoeken op elkaar.

Als alles klaar is laat het voor minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
Snij er flinke punten van en serveer dit met n rauwkost salade.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.3]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!