- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 3 January 2017
Rode kool..
1 rode kool
2 rode uien
1 grote appel
3 stuks laurierbladen
1 mesp.gemalen kruidnagel
1 stang kaneel
1 stuk anijs
Zout
5 el olijfolie
1/2 glaasje appelazijn
200 ml water
Verwijder de buitenste bladen van de rode kool…
Spoel de kool af onder de kraan…
Snijd deze door het midden en rasp of snijd deze fijn..
Verwarm het olie en doe de gesnipperde ui aan fruiten…
Doe de kool en de rest van de ingrediënten erbij…
Roer alles goed om…
Na 10 minuten koken doe je het water erbij…
Laat de rode kool op een zacht vuur bijtgaar koken…
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 2.7]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.