- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 45 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 26 June 2016
250 gram lamsvlees
4 uien in slierden gesneden
2 grote wortelen in stukken gesneden
1/2 theeglas ( met oor)grote gele rozijnen
1 theeglas groene olijven
1 chilipeper
1 t knoflook
2 takjes rozemarijn
Olijfolie
100 ml homemade tomatensap
Zeezout,paprikapoeder, gemberpoeder,kurkuma,zwarte peper uit de molen,
Stokje kaneel en komijn…
Kopje water
Was en dip het vlees droog met keukenrol papier.
Marineer het vlees met alle specerijen die bovenaan genoemd zijn..
Maak de knoflook ,chilipeper en de rozemarijn fijn en doe die bij het vlees..
Bak dit aan op beide kanten in olijfolie…
Doe nu de gesnipperde uien erbij..even goed vermengen met het vlees..
Dan de rest van de groenten en de tomatensap verdund met wat water erbij..
Laat alles even opkoken en zet het vuur laag….
Laat dit ongeveer 45 minuten zachtjes garen…
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.7]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.