- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Ontbijt
- Posted by
- Posted on
- 29 March 2016
Marokkaans brood
400 gram meel
100 gram griesmeel fijn
1/2 klontje gist
1 tl honing
1 tl zout
1 platte el ghee
350 /375 ml lauw warm water
Maak van de boven staande benodigdheden een mooi zachte en soepel deeg ..
Kneed de deeg 7 minuten met de machine…
Leg bakpapier op de bakplaat en vorm direct een mooi rond brood..
Dek het af met folie en laat het 45 minuten rijzen…
Bak het brood in de voorverwarmde oven op 230 graden…
De baktijd is afhankelijk van je eigen oven ongeveer 30 minuten..
Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 4.6]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.